torsdag 27 september 2012

Tips till andra hundar med lata ägare


Alltså det är faktiskt inte så svårt att fixa jobb åt sina tvåbeningar! Man skriver bara ett brev till det stället man vill att de ska jobba på. Såhär skrev jag:


ÄNTLIGEN!!!
Tjena alla tvåbeningar på Animail! Jag heter Joyce och är en jack russell på två år. När jag såg er annons förstod jag att det är just ni som kan hjälpa mig med min stora plan. Det är såhär att jag har ett problem med min människa. Just nu sitter hon mest och latar sig framför datorn. ”Pluggar webbutveckling på distans för att kunna fixa ännu snyggare bloggar”, kallar hon det. Alltid dessa bortförklaringar... Innan skyllde hon ifrån sig på Djurgymnasiet med tillhörande läxor. Nu får jag helt enkelt ta saken i egna tassar och skaffa ett jobb åt henne. Jag tänker att det vore lite mer förlåtligt med pluggandet om hon samtidigt kunde jobba ihop pengar för att köpa upp hela ert sortiment på godis, tuggben och leksaker åt mig.

Jag tror faktiskt att min människa skulle vara väldigt lämplig hos er. Hon har haft massor av smaskiga bytesdjur innan jag kom in i hennes liv, bland annat katter, hamstrar, kanin och fåglar. Den kunskapen behöver ni alltså inte oroa er över. Hon tar även väldigt fina foton på fyrbeningar som mig. Photoshop kan hon också minsann! Ni efterfrågar även kunskapen att skriva; jag lovar att jag ska lära henne den biten. Jag har redan lärt henne massor om webbutiker eftersom jag tvingar henne att köpa saker åt mig jämt, jag älskar paket förstår ni!

Det enda krav jag har på er är att min människa ska socialiseras mycket med andra från samma art. Jag brukar se till att hon inte blir ringrostig på den fronten när vi är ute och åker eftersom alla tvåbeningar vill hälsa på mig. Hittills har hon skött sig riktigt bra faktiskt. Om ni dessutom vill ha världens bästa maskot så är jag fullkomligt villig att ställa upp för er.

Så nu tycker jag att ni tar och kontaktar min människa och bjuder in henne på en anställningsintervju! ”Jaha... Och vad vet en liten terrier om sånt här”, tänker ni nu. Dum fundering! Just för att jag är en terrier så vet jag ju bäst. Här under bifogar jag hennes CV med kontaktuppgifter!


Och så snodde jag hennes CV och bifogade det. Jättelätt!

9 kommentarer:

  1. Underbart, fantastiskt dutti du! Skickar ett ben till dig. Rosagrandma

    SvaraRadera
  2. Du skriver allt på så roligt sätt! Duktig är du!

    SvaraRadera
  3. Hahahaha! Drop dead and kick ass bra :)

    SvaraRadera
  4. Hahahaha! Kick ass eller drop deadfantastiskt! Välj själv!! KRAM

    SvaraRadera
  5. Good job Joyce, you did well, I'm proud of you.
    Remind me to pat you the next time we meet.
    Make sure you take good care of your human, will you? ^^

    SvaraRadera
  6. Halloj..kuligt brev:) o jag hittade dig från vovve-sidan..så klart

    SvaraRadera
  7. Underbart! Jag fick mig verkligen ett gott skratt. Vilken arbetsgivare skulle kunna motstå detta ansökningsbrev.

    SvaraRadera

Lämna ett tassavtryck och gör terriern glad!